1 – 20 iunie 2019 – Summer School By CODECS

Citeste mai josPentru mulți dintre noi, vara este o perioadă lentă la birou. Nu cădeți în acea capcană de „tăiere” a verii ca o cauză pierdută. Care este soluția? Lucrați pe un proiect de vară!

CODECS ofera reduceri de pana la 30% in perioada 1 – 20 iunie 2019 pentru toate programele sale.

 

Pe măsură ce vă gândiți la ce să lucrați vara asta, iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare:
Învăţare. Un proiect de vară bun vă oferă șansa de a învăța noi abilități cum ar fi îmbunătățirea abilităților tehnice sau soft skills. De exemplu, provocarea de a invata metodologia Lean Six Sigma – care ar putea funcționa ca un proiect de vară.
Provocare. Un proiect de vară bun reprezintă o provocare și o pauză de la status quo – lucrul prin incertitudine face parte din experiență.
Networking. Proiectul de vară este un moment excelent pentru a vă conecta cu alte persoane, astfel căutați o modalitate de a vă conecta cu alte persoane în legătură cu proiectul dvs.
Durată. Gestionati proiectul pentru a fi finalizat în aproximativ sase până la opt săptămâni. Scopul acestui exercițiu este de a profita de „lunile de vară lentă”.
Fun / satisfacție. Imaginați-vă la sfârșitul experienței – veți fi fericit că ați finalizat-o? Acest factor este strâns legat de factorul de provocare.
Înarmați cu factorii de mai sus, sunteți gata să începeți un proiect de vară de succes și satisfăcător.
CODECS sustine proiectele voastre de dezvoltare din vara asta si va propune o colectie de programe de dezvolatre personala si profesionala la preturi …. de vara

Descarcati brosura CODECS Summer School 2019 si demarati proiectul vostru de vara. Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2019 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

Detaliile evenimentului

Cand

1 – 20 iunie 2019

Unde

Bucuresti, Centrul de Training CODECS str. Agricultori 37-39

Citeste mai jos

Da-ne un like sau aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi ebook-ul gratuit:

  • Portal Management
    Evenimente Recomandate

    Tehnici de vanzare

[contact-form-7]

Despre organizator:

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

The post 1 – 20 iunie 2019 – Summer School By CODECS appeared first on Portal Management.

Citeste tot articolul

Articole pe aceiasi tema

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *